KS Costa Estates Imprese e le case della Costa del Sol

Bar / Cafe te koop in Benalmadena

Beschrijving

Deze volledig ingerichte pub in barstijl bevindt zich in een dichtbevolkte woonwijk, omringd door appartementen. Deze bar is ideaal gelegen om zowel inwoners als vakantiegangers te trekken.
Dit is een kant-en-klare gelegenheid met veel uitbreidingsmogelijkheden. De huidige professionele eigenaren maken geen gebruik van de goede, volledig uitgeruste en geëxtraheerde bars van de bar, dus de introductie van een goed menu voor het eten, met name de introductie van een traditionele lunch op zondag, zou dit bedrijf ongetwijfeld in populariteit en winstgevendheid zien toenemen.
Het interieur biedt plaats aan 30 klanten en heeft nog steeds ruimte om een ​​pooltafel te huisvesten, wat een leuke extra inkomstenstroom oplevert. De bar concurreert met succes in de plaatselijke poolcompetitie. Er is ook een ruime winkelruimte die ideaal is voor korting in bulk.
Een belangrijk kenmerk van deze bar is de fantastische buitenzithoek, die geen terrasbelasting geniet. Deze waardevolle ruimte biedt plaats aan 60 plussers.
Er moet ook op worden gewezen dat de maandelijkse huur slechts 550 euro is.
Neem contact op met KS Costa Estates om deze kant-en-klare bar te bekijken.

Costa del Sol

Benalmadena

14.950€
Ref: CBL3010
Sale Price: 14.950€

Leasehold

 • m2: 45m2
 • Terras: 50+m2
 • Eigenschappen - Volledig uitgerust
  - Ingericht
  - Goede en kleinbedrijf keuken
  - Groot terras
  - Lage bedrijfskosten
  - Geen terras belasting te betalen
  -

Meer uitleg over dit vastgoed

©Copyright 2016 kscostaestates.com. All rights Reserved | Design by IT-Design