KS Costa Estates Imprese e le case della Costa del Sol

Bar / Cafe te koop in Benalmadena

Beschrijving

Deze café-bar bevindt zich op een verhoogde locatie met uitzicht op de belangrijkste kustweg van het resort en op slechts een paar minuten lopen naar de bekroonde jachthaven van Benalmádenas. Die gewenste uitzichten op zee in deze prijsklasse zijn uiterst zeldzaam, dus we verwachten veel kopersinteresse, dus we dringen er bij serieuze kopers op aan om contact met ons op te nemen om een ​​vroege bezichtiging te regelen.
Dit café is momenteel open en gespecialiseerd in Fish & Chips , een nieuwe eigenaar kan eenvoudig de sleutel omdraaien en de huidige bedieningsstijl overnemen of net zo gemakkelijk aanpassen aan zijn eigen ideeën. Deze café-bar heeft een volledige vergunning voor het koken van warm voedsel, dus ideaal voor diegenen die de nadruk willen leggen op de verkoop van voedsel, de open keuken bevat een grote afzuigkap en spoelunits.
Dankzij de benijdenswaardige en waardevolle terrassen aan de voor- en achterzijde kunnen klanten de hele dag genieten van de zon, een andere zeer belangrijke klantverleidende functie wanneer ze hier met succes een café-bar runnen aan de beroemde Sunshine Coast van Spanje. Het terras aan de voorzijde biedt plaats aan 24 klanten, het heeft een uitschuifbare baldakijn en biedt een fantastisch panoramisch uitzicht over de glinsterende blauwe Middellandse Zee.
Het slimme interieur van de bar biedt plaats aan nog eens 24 klanten. Er is een beveiligde berging en een van de wc's is aangepast voor personen met beperkte mobiliteit. Aan de achterzijde van het pand, waar de hoofdingang zich bevindt, verhoogt het tweede zitgedeelte van het café de zitcapaciteit met 20 personen. Deze plek vangt de middagzon op, weg van de weg is het een veilige en rustige haven favoriet bij vakantiegangers met jonge kinderen.
Gecombineerd met de lage huur van de café-bars, wat neerkomt op minder dan 20 euro per dag! er is het extra financiële voordeel van GEEN terrasbelastingen of gemeenschapskosten te betalen.
Let op: de Fish and Chip kooktoestellen en bijbehorende fish and chips apparatuur zijn niet inbegrepen in de bescheiden vraagprijs, deze kunnen echter tegen een eerlijke prijs worden gekocht, details op aanvraag. De woning wordt volledig gemeubileerd overgedragen inclusief televisies, koelkasten, diepvriezers, magnetrons etc.
Maandelijkse huur bedraagt ​​momenteel slechts 600 euro.

Costa del Sol

Benalmadena

12.950€
Ref: CBL3115
Sale Price: 12.950€

Leasehold

 • m2: 69m2
 • Terras: 15 + 15m2
 • Eigenschappen - Strand in de buurt
  - Bus in de buurt
  - Handicap toiletten
  - Ingericht
  - Geen terras belasting te betalen
  -
  -
  -

Meer uitleg over dit vastgoed

©Copyright 2016 kscostaestates.com. All rights Reserved | Design by IT-Design