KS Costa Estates Företag och bostäder på Costa del Sol

Bar / Cafe till salu i Benalmadena

Beskrivning

Denna Café Bar ligger i ett högt läge med utsikt över orternas huvudkustväg och bara några minuters promenad till den prisbelönta marinan i Benalmadenas. De önskvärda havsutsikten i denna prisklass är extremt sällsynta, så vi förväntar oss massor av köpers intresse, vi uppmanar därför seriösa köpare att kontakta oss för att ordna en tidig visning.
Detta kafé är för närvarande öppet och handlar med specialitet i Fish & Chips , kan en ny ägare helt enkelt vrida nyckeln och ta över eller lika lätt anpassa den nuvarande driftsstilen efter deras egna idéer. Denna kafébar har en fullständig licens som tillåter matlagning av varm mat så idealisk för dem som vill lägga tonvikt på matförsäljning, det öppna köket innehåller en stor utsugsskärm och diskbänk.
De avundsvärda och värdefulla terrasserna fram och bak låter kunderna njuta av solsken hela dagen, en annan mycket viktig kund som lockar funktionen när de framgångsrikt driver en kafébarverksamhet här på Spaniens berömda Sunshine Coast. Den främre terrassen har bekvämt plats för 24 kunder, den har en utdragbar taktak och erbjuder fantastisk panoramautsikt över den glittrande blå Medelhavet.
Barnas smarta inredning har plats för ytterligare 24 kunder. Det finns ett säkert förråd och en av wc: erna har anpassats för personer med begränsad rörlighet. På baksidan av fastigheten, där huvudentrédörren är belägen, ökar kaféerna andra utanför sittplatsområdet sittplatsens kapacitet med 20. Denna plats fångar eftermiddagssolen, bort från vägen är det en säker och lugn fristad som gynnas av semesterfirare med unga barn.
Kombinerat med cafébarer, låg hyra som motsvarar mindre än 20 euro per dag! det finns den extra ekonomiska fördelen med INGEN terrassskatter eller samhällsavgifter att betala.
Observera: Fish and Chip matlagningsapparater och tillhörande fisk- och chiputrustning ingår inte i det blygsamma begärda priset som visas men dessa kan köpas till ett rimligt pris separat, detaljer på begäran. Fastigheten kommer att överföras fullt möblerade inklusive TV, kylskåp, frysar, mikrovågor etc.
Månadshyran är för närvarande bara 600 euro.

Costa del Sol

Benalmadena

12.950€
Ref: CBL3115
Sale Price: 12.950€

Leasehold

 • m2: 69m2
 • Terrass: 15 + 15m2
 • Egenskaper - Strand i närheten
  - Buss i närheten
  - Handikapptoalett
  - Möblerade
  - Ingen terrass skatt att betala
  - Havsutsikt
  - Förråd
  - Solig terrass

Fråga om denna egenskap

©Copyright 2016 kscostaestates.com. All rights Reserved | Design by IT-Design