KS Costa Estates Imprese e le case della Costa del Sol

Hulp en advies

Business / Commercial aankoop:
Als u overweegt het maken van de grote verhuizing in het buitenland en je hebt besloten dat de Costa del Sol misschien is de plek om je een nieuw leven te beginnen in de zon dan is het vinden van de juiste business hier en investeren hard verdiende geld in een levensvatbare onderneming die fundamenteel is voor de ondersteuning van uw nieuwe manier van leven in een nieuw land, zoals we onszelf kennen, kan ontmoedigend en heel stressvol. U zult zorgen en ongetwijfeld veel vragen te hebben.
Je zult waarschijnlijk zijn op zoek door middel van vele zakelijke en commerciële makelaars websites om te zien welke soorten bedrijven hier beschikbaar die uw voorkeuren en natuurlijk wat niveau van de investeringen zullen worden betrokken kunnen passen zijn. De volgende stap zal zijn om een bezoek aan de Costa del Sol te maken en te bekijken wat bedrijven die passen bij uw criteria en budget. Het internet is een grote research tool, maar er is geen substituut voor persoonlijke bezichtigingen van de bedrijven die u interesseren en die je kort heb opgesomd.
Wij nodigen u uit om te bellen of contact met ons op voor een praatje over je reis en bekijken eisen, we zijn hier om te helpen en adviseren u elke stap van de weg of u een bescheiden budget of miljoenen te investeren wij verzekeren u zult u worden behandeld met respect . Wijzelf maakten dezelfde zet u overweegt 18 jaar geleden, toen we vertrokken het Verenigd Koninkrijk met onze jonge kinderen en begon ons een nieuw leven hier.
We hebben meer dan 27 jaar ervaring in de markt voor commercieel vastgoed aan de Costa del Sol gedurende welke tijd we hebben geholpen 100's van individuen en gezinnen verhuizen naar de Sunshine Coast.
We zijn zeer gemotiveerd en over ons bedrijf en onze klanten gepassioneerd, we zijn zeer ethische en werken hard om onze klanten mogelijk, zowel in termen van prijs en contractuele afspraken voor de beste deal. Wij bieden u ook een complete verhuizing helpt u en uw gezin te vestigen in uw nieuwe leven zo soepel mogelijk waardoor je kostbare tijd om zich te concentreren op uw nieuwe zakelijke onderneming.
Hieronder zijn slechts enkele van de diensten die u kunt verwachten bij het kopen via KS Costa, de familie gerund goed:
• Introduceer je aan mensen die door middel van onszelf hebben gekocht
• gehaast en ontspannen commercieel onroerend goed bezichtigingen - we luisteren naar uw behoeften
• Tussenhandel u de beste deal mogelijk, zowel in termen van prijs en de contractuele overeenkomst
• Indien nodig, inleiding tot een volledige vergunning en gevestigde zakelijke overdracht specialist
• helpen bij het vinden van geschikte accommodatie • adviseren en helpen om uw kinderen op school
• een inleiding in de lokale handelaars en andere ondernemers
• Introduceer je om te drinken en eten leveranciers als je het kopen van een café-bar of restaurant
• Help je met marketing / business plan
• Doorlopende ondersteuning

©Copyright 2016 kscostaestates.com. All rights Reserved | Design by IT-Design