KS Costa Estates Företag och bostäder på Costa del Sol

Hjälp och råd

Företag / kommersiella köpa: Om du överväger den stora flytten utomlands och du har beslutat att Costa del Sol kanske rätt ställe att börja ditt nya liv i solen och sedan hitta rätt företag här och investera hårt intjänade pengar i en livskraftig venture som är grundläggande för att stödja ditt nya sätt att leva i ett nytt land, som vi själva känner , kan vara skrämmande och ganska stressigt. Har du bekymmer och utan tvekan många frågor.
Du kommer förmodligen har letat igenom många företag och kommersiella fastighetsmäklare hemsidor för att se vilka typer av företag finns här som kanske passar dina preferenser och naturligtvis vad investeringarna kommer att delta. Nästa steg blir att göra ett besök på Costa del Sol och visa vissa företag som passar dina kriterier och budget. Internet är ett verktyg för bra forskning men det finns inget substitut till personliga visningar av de företag som intresserar dig och som du har kort listat.
Vi inbjuder dig att ringa eller kontakta oss för en pratstund om din resa och Visa krav, vi är här för att hjälpa och råda dig varje steg på vägen om du har en blygsam budget eller miljoner att investera vi försäkra er kommer du att behandlas med respekt. Vi själva gjorde samma flytta du funderar 18 år sedan när vi lämnade Storbritannien med våra barn och började våra nya liv här.
Vi har över 27 års samlad erfarenhet i den kommersiella fastighetsmarknaden på Costa del Sol under denna tid har vi hjälpt 100-tals individer och familjer flytta till sunshine kusten.
Vi är mycket motiverad och passionerad om vår verksamhet och våra kunder, vi är etiskt och arbetar hårt för att få våra kunder bäst ta itu som möjligt både vad gäller pris och ingångna avtal. Vi erbjuder dig också en komplett omlokalisering tjänst för att hjälpa dig och din familj kvitta i att ditt nya liv så smidigt som möjligt lämnar du värdefull tid att koncentrera sig på din nya företagsprojekt.
Nedan är bara några av de tjänster som du kan förvänta dig när du köper genom KS Costa, familjen kör fastighetsmäklare:
• Introducera dig till människor som har köpt genom oss
• Lugna och avslappnade kommersiella fastigheter visningar – vi lyssnar på DINA behov
• Förmedling du den bästa affären som möjligt både vad gäller pris och avtal
• Om det behövs, introduktion till en specialist för överföring av fullt licensierade och etablerade företag
• Hjälpa dig att hitta passande boende
• Ge råd och hjälp att få dina barn i skolan
• Introducera dig till lokala hantverkare och andra företagare
• Introducera dig till dricka och mat leverantörer om du köper en cafébar eller restaurang
• Hjälpa dig med marknadsföring / business plan
• Den pågående support

©Copyright 2016 kscostaestates.com. All rights Reserved | Design by IT-Design