KS Costa Estates Företag och bostäder på Costa del Sol

Om oss

KS Costa Estates är en fullt lagliga och licensierade familj kör oberoende Estates byrån ägs och drivs av Karl & Samantha Stannett, vi har levt och arbetat på Costa del Sol i 18 år, vi kom som en familj från området Midlands i England 1997 när vår son och dotter var endast 8 och 6 år gamla, vi har verkligen älskat lever på Costa del Sol , vi känner att vi har alla dragit av och njöt södra Spanien, bor och arbetar på vackraste kusten raden du kunde säga vi har 'lever drömmen'.
Med vår omfattande kunskap av att leva i denna del av världen kombineras båda av oss har över 12 års erfarenhet i kommersiella och bostäder fastighetsmarknaden här i Spanien som vi känner att vi kan erbjuda potentiella nykomlingar och investerare till kusten det bästa råd och stöd oavsett om du köper ett hem eller företag.
Vi inte anställa säljare eller har dyra omkostnader vilket resulterar i lägre priser för dig. Vi kommer inte bli slagna på pris, vi jobbar mycket hårt för att får du bästa möjliga affär.
För dem som börjar ett nytt liv här du kan lita på KS Costa som hjälper dig hela vägen, vi ser fram emot att träffa dig – Karl & Sam

ONLINE vs OFFICE: efter ägande och drift en av kuster mest uppmärksammade, och vad var då, en ansedd kommersiell fastighetsmäklare för en period av 12 år, under vilken tid vi arbetat från två kontor i Fuengirola och under en period hade franchisetagare hantera områdena Torremolinos och Benalmadena under vår banner.
Vi beslutade att sälja vår verksamhet 2013 och sköta individuellt olika sysslor, detta var en trevlig och intressant period i våra liv som varade i nästan 3 år men som egenskapen marknaden här började blomstra och många av våra före detta kollegor var att uppmuntra oss att återvända till branschen vi beslutat att sätta gamla laget tillbaka tillsammans och så vi bildade KS Costa Estates under 2016. Det var inte förrän vi var tillbaka i business några veckor när det var uppenbart att vi hade missat kör vår egen byrå och att vi hade missat av många av våra tidigare kontakter och vänner som vi träffat tidigare på vägen.... Vi är återigen väl på kursen att nå våra tidigare nivå av framgång, men vår re-utseende inte har välkomnade eller omfamnas av vissa av våra konkurrenter, som är en liten besvikelse, vi upplever några agenter som försöker misskreditera oss genom att inte vara i en stad kontor, kanske de är oroliga den nya konkurrensen, detta har aldrig oroat oss eftersom vi är säkra på vår egen förmåga.
Vi tror att för flesta av er som läser här de flesta av din forskning kommer har genomförts online från ditt hem innan du når vår sunshine coast.
Eftersom vi är i ett tidigt skede för att utveckla vår nya verksamhet har vi beslutat i nuläget att fungera som en online-företag och inte ta på kostnaden för kontorslokaler och personalen tills vi har haft tillräckligt med tid för att få tillgång till marknaden. Vi har också sett att arbeta online är kanske vägen framåt för både oss själva och våra kunder, köpare och säljare lika, vi känner att vi har mer tid att ägna utan avbrott att serva våra kunder behöver bättre och erbjuder en mycket mer personlig service, säkerligen de besparingar som vi för närvarande åtnjuter på omkostnader överförs vilket innebär lägre priser till våra köpare , vilket gör ekonomiskt förnuft.
Vi är fast beslutna att upprätthålla den höga standarden på service och affärsmässiga etik, men inte bara ta vårt ord för det, Läs vad några av våra kunder säger om oss, sedan komma och ta emot tjänsten bör du förväntar dig och förtjänar.

©Copyright 2016 kscostaestates.com. All rights Reserved | Design by IT-Design